Produk Kehamilan Yang Berkesan | Set Kesuburan Shaklee

nk tnya kwn2 smua prnh cuba apa2 produk x untuk hamil…dan ada x yg berjaya….skrg trlalu byk produk xtaw nk pilih…nk cuba yg mana….nk mnta share pengalaman kwn2 smua….thnks…

1) Biase nye Esp shaklee

2) Sblm nak cuba2 ni, tak kira la utk suami atau isteri, dah check kat gynae ke belum?

3) salam sis…

Semoga sihat dan diberi apa dihajati:)

Yup, mmg benar, bykkk sgt produk itu ini skrg ni.
Tp sis kena BIJAK dalam memilih produk skrg ni..

Saya CADANGKAN SGT2 AMBIKLAH SET VITAMIN..INSHAALLAH
SURE SELAMAT, BERKESAN DAN NATURAL..

Hanya mereka yg BIJAK memilih yg terbaik..doktor pakar sendiri pilih vitamin shaklee.

🙂 50thun sudah dipasarn dunia..bukan setahun dua tau..:)
Boleh pm ana, ana konsult percuma dan ana amat sudi mahu membantu

4) salam….kalo ikut ape yg saya amalkan after 1 tahun 7 bulan baru preggy…saya makan set kesuburan shaklee sy mkn gla dan folic acid suami makan zink,memang pakar o&g pun suruh suami amalkan zink….pada masa yg sama saya makan sesudu dua pati delima gulsan yg sunnah jgn dilupakan…ada jg ke pakar untuk tanya pendapat dan check buat vaginal scan …bg makan clomid…tp sy x amik lama sbb jauh..so just mkan set shaklee dan pati delima…byak kan berdoa dan solat malam…sentiasa positif yg kita akan mengandung jg one day….

5) Cuba makan buah zuriat…. sy amal kn bulan lepas alhamdulillah sekarang sy pregnant… 3 weeks…

6) Sy sendiri guna krim furmon. Pakai 3 bulan period cycle jd ok. Saya ada pcos. Alhamdulillah. Baby dah nk msk 3 bulan. Sy cdg kan kt kawan2. Ada kwn sy yg pakai pun lekat bby

7) Sis..try berurut ngn orng yg pandai..pastu makan acid folic..insya Allah..yg pnting kena jaga makan..emosi n fizikal..

8) Saya pkai set kesuburan shaklee..alhamdulillah stelah 9 bulan saya +ve..skrg msih trus mkn..alhamdulillah bby dh 5 bulan..aktif sgt dan will b born on hari raya..hehe

9) Jgn trlalu pkkn sgt. Bila pk2 sgt kita jd stress.. bila stress hormon berterabur.. jga emosi. Happy n relax selalu. Amalkn makanan seimbang..  suami bnyk mkn toge. Insyaallah..

10) Sy amalkn susu kambing setiap pg, pati kurma, pati delima, habbatussauda dan olive oil & madu kelulut…. alhamdulillah sbln lepas tu hamil… pastu suruh ank2 saudara pon try amalkn diorg pon sume da hamil n beza ngan sy 1 bln je due date… hehe… sy bakal dpt  baby hjg bln ni & 3 cucu bln depan..😍😍

11) Assalam sis. Ni pengalaman saya sendri…setahun jugak menunggu nak preggy. Pelbagai vitamin d makan. X jugak. Last bln puasa thun lepas saya amal istighfar 1000 kali sehari… tiap2 ari… pastu masa bersama dgn suami dlm hti sebut ya musawwir… and masa sujud solat setiap kli sujud mntk dgn Allah… alhamdulillah….dlm berita gembira hari raya thun lepas saya preggy.

Kesimpulan:

Untuk mendapatkan kehamilan, terdapat banyak caranya. Ia memerlukan kesabaran yang tinggi. Sama ada emosi dan mental.

Sue

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s