Facebook Page Cara Perkongsian Ibu Hamil

Salam semua mommies…

Sudah lama tak menulis kadang2 membawa sue terpinga2 nak tulis apa bukan?  Semua orang mesti ada ceritanya tentang perjalanan hidup.

Fokus pada tajuk coretan hari ini, sue nak kongsikan pengalaman sue membawa page ibu hamil, menyusu dan berpantang dari bawah kepada 23K likes dan saban hari jumlah itu meningkat.

Nak kata susah tak de susah sgt tetapi memikat orang, kita hendaklah istiqimah dengan apa yang kita buat. Keep sharing ilmu yang berguna. Mula2 dulu, sue pun rasa bosan jika sue sorang2 je yang post dan xde orang baca.

Mesti bosan kalau macam itu bukan?

Lama2 kita makin selesa dengan apa yang kita buat. Makin lama makin ramai likers. Setiap kali kita postkan, ada yang komen dan likes, itu yang membakar semangat kita untuk sue teruskan sharing ilmu.

Keep moving mommies.

Many thanks
Sue

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s