Pengalaman Penyusuan Shaklee Menipu!

breastfeeding1

Salam semua mommies,

Ramai orang yang memberikan perkongsian tentang set penyusuan shaklee. Ramai yang pernah menggunakan set shaklee.  Itu adalah usaha yang bagus untuk diberikan kepada anak.

Pengalaman Penyusuan:

Bagi saya, set penyusuan shaklee ni, memang bagus…!! Susu memang banyaklah!!Pagi2 bila saya bangun dari tidur, mesti dapat rasa keras2 dekat breast.. kiranya tu menandakan yang susu banyaklah kan… Kadang sampai terpikir, kalau pam ni, mesti banyak dapat.. hehheh.. Tapi itu just terpikir je la… taknak pam pun.. sebab saya tak keje.. lebih sesuai bagi direct je dekat Aqilah.. heheh
Lagi satu kan, kadang2, kalau time mandi tu, tiba2 susu boleh keluar jugak.. time ni, mulalah duk tingat kat aqilah.. mandi cepat2.. heheh… bukan pe, orang kata, kalau susu kita terkeluar, tu menandakan, anak kita nak minum… (“,)
Yang lagi hebat… susu boleh terpancut macam paip bocor tu… hahah.. Mana taknya, si Aqilah ni dia suka hisap lepas hisap lepas… tu yang susu asyik duk terpancut… mulalah kene muka dia…. adoii laa… heheh… Tapi susu dia memang best… bukan apa u all.. susu dia nampak lebih pekat tau… kiranya kalau aqilah minum tu puaslah… (“,)
 
Ohya, lupa nak bagitahu, set ni ada Vitamin c, Vitamin B, Zat Besi & Alfafa tau.. Set ni jugak boleh membantu kita dalam bab keputihan & sembelit… Alfafa ni lah yang banyakkan susu badan kita tau..
Pada u all yang nak menyusukan anak, tapi kekurangan susu, bolehla try set penyusuan shaklee ni tau… Tak rugi punya, susu memang banyak.. pekat pulak tu.. hihii..
Dapatkan Set Penyusuan Shaklee: Baca disini
Salam Sayang,
sue 0199188605
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s