Payudara Kendur Selepas Bersalin? Bagaimana Tegangkan?

image

Salam semua…

Ramai yang bertanyakan masalah ini di page ibu hamil.

Saya nk tanya.. Selepas sy berhenti susu kan anak sy.. Breast sy jd kecik/kecut dan agak jatuh.. Apa yg perlu sy buat utk tegangkan, besarkan dan naikkan kembali breast sy ye?

Perjagan diri amat penting bukan? Antara comment yang dishare oleh mommies adalah:

1) saya nak rekemen esp shaklee. percayalah…mmg berkesan sgt. sy anak 3 org. mmg mengendur. tp lpas amalkan esp ni..mmg superb. sy sgt puas hati dgn esp shaklee ni. kulit pun jd lembap.

2) Sya nk set utk kurus,tp msh menyusu ank ni..da cmpur da,susu btol.susu bdan bg mlam.tp x ley kwal mkan,tkt bdan naek..bley suggest shaklee utk sya.

3) Khayniesa Sumayyah jika nak kurus dan masih menyusukan anak…sy suggest esp, alfafa dan lechitin. Pm sy . Saya kongsi cara makan . Ada cara rahsia untuk kurangkan nafsu makan. Insyaallah

4) Klo.menyusu mmg breast kendur ea?

5) saya dr dulu smpai skng …amal mkn mustika ratu untuk harian….ank nk msuk 4 org…breast msih ok …bdn msih ank dra…. mustika ratu wanita…murah2 je.sbab dia lwaskan pembuangan kita setiap pg.

Ada mahu tegangkan payudara, ada pula mahukan untuk kurus.

Di Shaklee, ia ada banyak set iaitu:

1) Set kulit (tegangkan, memutihkan)

2) Set menyusu + kurus

Apa2pun, sue ingatkan sue suka esp sebab nanti kulit jadi lembut dan halus.

Salam sayang,
Sue

Posted from WordPress for Android

Advertisements

One thought on “Payudara Kendur Selepas Bersalin? Bagaimana Tegangkan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s