Jemput Pembunuh Senyap | Sudah Kena Baru Menyesal

Salam semua…

Masa dulu2 orang kita pakai cara tradisional untuk kekal muda dan jaga kesihatan. Ilmu seperti ini dah macam turun temurun yang dipelajari oleh nenek moyang. Bagus sebenarnya….

Tetapi…

Kita sentiasa mencari alasan untuk katakan tidak kepada cara tradisional.

Kenapa?

Saya busy dengan kerja la!

Saya tak percaya dengan semua tu…

Malas la nak buat. Cerewet kan

You ini kolot la…

Ada sahaja alasan yang diberikan. Tetapi secara mentalitinya, sue setuju dengan cara kehidupan kita. Mana ada masa nak buat cara tradisional dan juga ilmu kita tak cukup…

Sebab itulah kita kembali kepada ubat2 terkini dan moden.

Yang mana satu?

Salah satu yang memeningkan kepala untuk memilih ubat2 atau supplemen  moden adalah kita tak tahu jenama apa dan brand mana yang bagus.

Semua orang cakap produk itu dan ini…

Tetapi semuanya…. tak sahih!

image

image

image

Gambar sebagai peringatan sahaja…

Sebenarnya dalam market kita sekalipon, masih banyak produk yang boleh diragukan. Tetapi, orang kita suka mencuba yang lebih murah dan murah.

Try and error supaya dapat kesannya…

Cuba bayangkan kalau kita test produk, tak menjadi dan ia juga menyebabkan risiko penyakit baru. Tak nak lah…
Sebab nak murah, kulit muka mengelupas dan bertompok2. Bayangkan?

Itu ok lagi…cuba bayangkan jika orang itu terkena kanser selepas gunakan produk yang tak didaftarkan.

DUIT VS RISIKO

Satu permainan yang berisiko kepada semua.

KENAPA PILIH SEBEGITU?

Setiap orang ada pilihannya. Bagi sue, sue suka melabur dengan lebih tinggi supaya sue dapat produk yang terbaik dan yang paling penting adalah selamat.
Ia bagusnya sudah tentu ia akan jual mahal sedikit, tetapi jika dicomparekan dengan risiko yang diambil, ia langsung tak berbaloi.

Itu adalah pendapat sue.

Usah jemput masalah!

 

Jika berminat, hubungi saya untuk nasihat bagaimana suplemen dapat membantu anda.

Ingin menjana wang 4 angka sebulan hanya dari rumah?

Nur Suzilla
“Saya pilih nutrisi yang terbaik”
SMS/Whatapps:0199188605

FB: Nur Suzilla
pengedarshakleemalaysia@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s