Status

Muka Jadi Berseri Dengan Shaklee

Salam semua…

Alahai..rasa sungguh excited nak cerita ini.hihi..

Petang td, masa jalan2 keluar office, sue ditegur oleh cleaner.

 

Cleaner: Suzy, akak tengok muka suzy makin cerah je. Ape kes?

Sue: (Terkejut betul orang cakap macam ini) Haah.. confius…

Sue: Akak tengok macam mna? Perli ke ini?

Cleaner: Betul lah..xde main2 lah suzy.. akak tengok suzy makin berseri2 je. Apa suzy dah buat?

Sue: Mana ada akak.  Suzy rasa macam sama je… Cuma adalah la suzy makan2 vitamin ckit. Sue kan menyusu, sebab tu sue ada ambil ckit2 ubat untuk menyusu akak.

(Sue terpinga2 lagi sebenarnya)

Cleaner: Vitamin ape sue makan suzy?

Suzy: Besok sue bawat tunjuk akak nye. Kita sembang akaknya.

(Sue tersenyum)

 

 

Alahai..ini first time ada orang puji. Kiranya tersempol2 malu jgklah.hihi…  Ini adalah BONUS la kiranya bagi sue. Nak makan untuk menyusu tetapi dapat bonus plop. Alangkah bestnya kalau orang puji tiap2 hari nye…

Tapi kan, mmg kita rasa perubahan sebabnya kalau kulit dah berubah, foundation pun tak payah nak pakai tebal sangat.hihi.. sue rasa sekarang ini dah malas nak pakai makeup lagi… tak tahulah..tapi ini adalah kesannya…

So, hari ini kiranya ada orang kasi testimoni kat sue la nye…

Alahai…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jika berminat, hubungi saya untuk nasihat bagaimana suplemen dapat membantu anda.

Ingin menjana wang 4 angka sebulan hanya dari rumah?

Nur Suzilla
“Saya pilih nutrisi yang terbaik”
SMS/Whatapps:0199188605

FB: Nur Suzilla
pengedarshakleemalaysia@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s