Perniagaan Online Terbaik Untuk Wanita

Salam semua…

Ramai diantara kita masih tercari2 apa yang mahu buat supaya kita dapat extra income ataupun mencari daripada luar kebiasaanya dengan menjalankan perniagaan online. Sue percaya sudah ramai yang terlibat dengan perniagaan online dan ada juga yang sedang tercari2 lagi, maka sue suggestkan join perniagaan online terbaik untuk wanita.

perniagaan online terbaik untuk wanita

Kerja Sambil Cari Peluang

Bardasarkan pengalaman sue, sue masih berkerja sambil sedang menyiapkan thesis master dalam biomedical. Bangun pagi sahaja, sudah sibuk untuk ke kerja dan jika pulang ke rumah pula, sue sibuk dengan anak2. So, bilanya sue bersama perniagaan online terbaik untuk wanita?

Jawapannya hanya menggunakan phone. Just update status FB. Actually main promosi sue melalui facebook dan blog ini hanya senarai cerita kejayaan & infomasi tentang shaklee. So, dengan update status FB pun, kita oleh start berniaga.

Masa

Masa terluang yang sue ada, sue gunakan sepenuhnya berniaga, berwassup dengan customer. Sue tak rasa sue tertekan sebabnya sue happy membantu orang lain.  Mungkin target sue sebenarnya mahu surirumah berkerja dari rumah akan tercapai dalam masa setahun, siapa yan tahu bukan?

Melihat anak2 membesar dihadapan mata dan mempunyai banyak masa untuk membangunkan ekonomi keluarga. Ya…itulah yang sue lakukan sekarang.

Syukur

Syukur yang ak terhingga kerana dengan perniagaan online terbaik ini, sue dapat membantu keluarga dan juga membantu downlines sue bangkit. Sue lebih2 happy melihat mereka juga berjaya mengubah hidup mereka.

Apa Makna Kepuasan?

Kepuasan datang dari banyak sumber. Kepuasan melihat anak2 membesar, kepuasan membantu ibu bapa, kepuasan mempunyai masa terluang, kepuasan memberi ilm, kepuasan memilih waktu.

Banyak lagi kepuasaan dan ia bergantung kepada siapa yang kita mahukan.

Jika berminat menjalani hidup yang lebih bebas daripada cengkeman bos, ada kebebasan masa, ada kebebasan wang, sue sedia membawa anda bersama2 dengan maju bersama. Hanya kita perlu duplicate sistem yang akan diberikan, lakukan usaha dan tawakkal. IsnyaAllah…

 

Apa perniagaan online terbaik untuk wanita? Sudah tentu perniagaan shaklee.

 

Untuk mengetahui bagaimana anda boleh bersama kami, sila baca disini.

 

Nur Suzilla
“Saya pilih nutrisi yang terbaik”
SMS/Whatapps:0199188605

FB: Nur Suzilla
pengedarshakleemalaysia@gmail.com

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Perniagaan Online Terbaik Untuk Wanita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s