Set Kehamilan Shaklee & Testimonial Ibu

Salam semua…

Untuk kali ini, sue nak share tentang apa yang diperolehi setelah menggunakan Set Kehamilan Shaklee. Mungkin kita tertanya, saya nak mencuba tetapi takut sebab effectnya. Tak pasal2 plak baby dan mommies ada penyakit lain nanti.

Tertanya2 dan itu adalah pengalaman sue ketika hamil anak sulung…

ibu_hamil

Supplemen?

Ramai mommy sayangkan duit kerana mereka lebih rela habiskan duit kepada pakaian. Sudah tentu bukan? Sue pun sama sahaja.hihi…

Tapi sebab datang problem masa hamil, detik hati mula bertukar… sue berani dan terpaksa mencari sesuatu.

Kisah Sue Ketika Hamil

Dah kena teruk baru nak cari bukan? Sampai pitam dari pagi sampai petang…hish2..

Kenapa Ramai Ibu Jatuh Cinta Set Kehamilan Shaklee?

Apa yang ada pada vitamin2 ini? Hish..makan sayur sudah lah.. Ok, sue sememangnya tiada masalah jika kita mampu berbuat demikian.

Tetapi jika kita ini jenis tak suka makan sayur, macam mana?

Lagipun, sayur2 dan buah2 yang disimpan lama, zatnya semakin berkurang berkadaran dengan jumlah hari yang dipetik bukan?

Urm…Masa hamil, kita kena dapatkan nutrien 2 kali ganda daripada biasa. Sebab baby pun nak makan, body kita pun nak makan. Aisey.. so, nutrien yang memcukupi amat penting!

5 Soalan Biasa Tentang Set Kehamilan Shaklee

  1. Ada side effect tak jika makan Set Kehamilan Shaklee?
  2. Berapa lama tahan Set Kehamilan Shaklee?
  3. Natural product?
  4. Halal ke produk ini?
  5. Saya selalu pitam, boleh ke Set Kehamilan Shaklee tolong?

Jawapannya YA dengan Set Kehamilan Shaklee. InsyaAllah…

Perkara biasa yang kita dengar adalah HB Low. Mesti kita sudah lali dengar perkataan ini. Sue pun pernah kena. Anda boleh baca kisah sue disini: HB Low dikalangan Wanita Hamil

Set Kehamilan Shaklee

Dalam Set Hamil Hamil, apa yang ada ek?

Anda boleh baca disini: Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan shaklee

Testimonial

ddffff

 

testi-pregnant

 

hb

 

 

Jika berminat, hubungi saya untuk nasihat bagaimana suplemen dapat membantu anda.

Ingin menjana wang 4 angka sebulan hanya dari rumah?

Nur Suzilla
“Saya pilih nutrisi yang terbaik”
SMS/Whatapps:0199188605

FB: Nur Suzilla
pengedarshakleemalaysia@gmail.com

Advertisements

One thought on “Set Kehamilan Shaklee & Testimonial Ibu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s