Kisah Kehamilan Yang Best

Salam semua…

Sue suka mendengar cerita best tentang kehamilan. Susah senang tentang kehamilan siapa yang tahu bukan? Bukan apa, setiap orang ada masalah tersendiri bukan? Cabarannya?

Tapi…

Kita perlu juga berikan yang terbaik kepada diri sendiri bukan?

Ini kisah kawan sue. Sue cuba bandingkan pengalaman kawan sue yang hamil kali pertama tanpa supplemen tambahan.

Sedih bercampur happy dengar.

Saya mahu kongsikan cerita dengan pengalaman anak sulung saya!

1. HB saya maintain..Kalau dulu turun sampai 10.3..kali ni paling rendah 11.2 shaja

2. Kalau dulu, kaki asyik mahu cramp je. Selepas guna shaklee, syukur, kaki dah xcramp. Ade jugaklah 3 kali kejutkan suami, tolong urutkan… itu pun sebab lupa makan ubat.hehe….

3.Kalau dulu, asyik amhu tidur awal aje…penat katakan.. aisey… 2nd baby dah banyak berubah, rasa bertenaga ckit. dah boleh stay up. Bangun awal jugak.

4. Kalau dulu, masuk 5 bulan je, dah balik kampung, sebabnya kenapa tahu x? Dah xboleh buat kerja. Aisey… duk rumah shajalah… Anak 2nd, sampai 8 bulan baru balik kampung.hihi…

Memang best kalau dengar ibu yang rasa best masa mengandung. Rasa menyesal pun ada semasa mengandung pertama dulu. Tak mengapa, mungkin itu cabaran kawan sue.

Cabaran yang best adalah hamil. Setiap orang ada caranya.

Kita hanya berusaha bukan?

ika berminat, hubungi saya untuk nasihat bagaimana suplemen dapat membantu anda.

Ingin menjana wang 4 angka sebulan hanya dari rumah?

Nur Suzilla
“Saya pilih nutrisi yang terbaik”
SMS/Whatapps:0199188605

FB: Nur Suzilla
pengedarshakleemalaysia@gmail.com

Advertisements

One thought on “Kisah Kehamilan Yang Best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s